Rockabilly

Lindy Bop Rockabilly

Rockabilly Låt det svänga. Skaffa dig en fullständig fylld underkjol med lite “swing” till den erbjuder en hel del  av mångsidighet till en riktig rockabilly garderob. Den snygga Rockabilly omlottklänning är ett måste för dans – kjolen kommer att flöda med varje steg du tar, den vrider och vänder. Hur du drar blickar till dig från en rockabillykilles huvud, välj en swingklänning, men en full volym underkjol, med monterat bälte i midjan och en lätt Axelvadd som faller till omkring armbågen. En bit av varning – håll dig borta från poodlekjol. Du ska se ut som att du bär en kostym istället omfamna en alternativ stil.
Snygga Rockabilly kläder och klänningar ska lysa sexighet de ska dessutom kännas smickrande för din kropp. Fina accessoarer för ditt hår är ett sätt att piffa upp det hela till max. Med en bandana i håret drar du till dig blickarna från stiliga rockabillykillar och andra intresserade. Go for Rockabilly!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>