Vetegräs

wheatgrass-slammer

Vetegräs

På många hälsoinstitut i USA och Europa även ett fåtal i Sverige används vetegräs i sitt dagliga för att påskynda tillfrisknandet på en rad olika sjukdomar bla. cancer och autoimmuna tillstånd. Vetegräs innehåller inte bara stora mängder med vitaminer och aminosyror utan hjälper även till i utrensning av toxiner i blodet och lymfan. Vetegräs hjälper även till att producera nya röda blodkroppar som i sin tur ökar syretillförseln till celler runtom i människokroppen. Sist men inte minst innehåller vetegräs antioxidantet SOD (Superoxide Dismutase) som hyllats stort för sin förmåga att sakta ned åldringsprocessen i celler och att minska effekten av strålning. Det finns färskpressat vetegräs i portionsförpackning, hållbart i 3 månader utan att kompromissa näringsinnehållet tack vare den speciella pressningstekniken presseriet använder sig av. Prova själv, det har hjälpt många i tillfrisknandet från en rad olika sjukdomar. Vetegräs innehåller ingen gluten, inte heller någon tillsats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>